Dochter (2) Arie Boomsma vindt speed in speeltuin… FOTO!!


Arie Boomsma is een man wie nu eenmaal goed over dingen nadenkt. Dus: foto op social media gooien van dochter met tepels zichtbaar? NIET DOEN WANT GEIL VOOR PEDO’S. Maar: 100.000 andere foto’s van je dochter 24/7 Instagram op smijten zonder dat het kind dit weet / wil? JA NATUURLIJK ZEKER DOEN. En: als je in een speeltuintje een zakje harddrugs vindt je kroost bij je roepen, een expressie die ‘verontwaardiging’ uit moet drukken aan laten nemen en dit op Instagram plempen met de tekst ‘zakje speed gevonden’. JA GOED IDEE, WAAROM NIET?

Eigenlijk heeft Aar ook wel een punt. De foto heeft alles: hij is vertederend (lief kind), geëngageerd (drugs in een speeltuin come on in wat voor land leven we) en taboedoorbrekend (Ja drugs, Ja een klein kind, Ja Arie laat de keiharde werkelijkheid gewoon aan u zien).

Verwarde man.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com