Willie Wartaal noemt zoon naar zieke ziekte


Othello. Kinderen met die naam zijn er de afgelopen jaren maar 2 geboren en dat komt waarschijnlijk omdat je kroost naar een syndroom vernoemen best wel een taboe is. Dankjewel Willie Wartaal voor het doorbreken van dit taboe! En gefeliciteerd met die kleine Othello. Ook wel: een ziekelijke jaloersheidswaan die resulteert in het altijd achterdochtig zijn ten aanzien van de eigen partner en het vurig koesteren van ongegronde vermoedens van ontrouw. Helder, beter blijven die chicks later gewoon trouw aan deze gozer. Of niet, want para wordt ‘ie toch wel, ha! Hij kan in ieder geval zeggen dat hij net als zijn pa al heel wat mensen heeft geïnspireerd, want zoals wel vaker bij dit soort tot de verbeeling sprekende geestesziekten stimuleert het kunstemakers enorm tot het doen van hun ding. (Het geween in een kostuum op het podium, ongekend!) Heel anders dan een kind dat Eczeem heet (enkel jeuk) of Klompvoet (even zitten loppen jullie maar door), dit gaat tenminste ergens over. Gaan we nog veel van horen.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com