Linda de Mol al in 2016 gewaarschuwd voor Frank B.


Ok, dus zo’n beetje half bekend Nederland blijkt zaken te doen met fiscalist Frank B., die deze week de FIOD over de vloer kreeg wegens het verzinnen van wellicht-toch-niet-zo-legale constructies omtrent de belastingafdracht. Een Tiësto, een Afrojack, een Yfke Strum, een Willem van Hanegem jr. (dj…), een Patricia Paay, een Linda de Mol. Allemaal zijn ze in zee gegaan met deze figuur.

Mooi ook hoe extreem verbaasd / emotioneel / verbijsterd het hele stel is nu uit is gekomen dat zo’n door B. gepromoot ‘wereldburgerschap’ (Waar woon jij? Op papier nergens, eigenlijk) toch niet helemaal door de beugel lijkt te kunnen. Een van hen, dj Headhunterz vond in 2012 al dat het zaakje stonk toen hij merkte dat het praktisch onmogelijk was geworden om nog wegenbelasting in Nederland te betalen, en deze nette jongen sleepte B. dan ook voor het gerecht.

Hoe zit het eigenlijk met de wegenbelasting van Patricia Paay?

En, werd Linda de Mol, die B. haar goei doel ‘Linda Foundation’ (niet om op je gezicht te smeren!) toevertrouwde toen ook niet wat achterdochtig? Neen, al is ze nu alles uit is gekomen wel ‘in shock‘. Da’s typisch want in 2016 werd De Mol óók al gewaarschuwd voor B. en zijn bijzondere manier van werken:

Lees het hele artikel hierrr via Blendle, en u weet dat De Mol twee jaar geleden al werd toevertrouwd dat ze met een ‘Firma List en Bedrog’ in zee was gegaan. Hou het even in uw achterhoofd bij het al dat niet geamuseerd gadeslaan van Linda’s Tranen van Emotie de komende dagen in Boulevard en Late Night.

Oh ja, als we Instagram moeten geloven deed B. ook de zaken van Patty Brard, die naam hadden we nog niet hè? Ook geen enkel vermoeden natuurlijk. Dit verhaal wordt alleen maar leuker.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com