WTF? Voetbal Inside boxers gemaakt door buurman Patricia Paay


Leuk detail uit de uitzending van Voetbal Inside gisteren: De heren waren druk doende hun commerciële nevenprojectje #2986 te promoten toen dit gebeurde:

Het is het vrolijke Patricia Paay-gebash dat we nu wel kennen van het drietal, maar klopt het dat het brein achter hun onderbroekenlijn inderdaad het ‘voormalige contact’ van La Paay is? Ja is zo! Het betreft hier namelijk Maarten Oostvogel van Progress Requires Willpower B.V., ook wel bekend als De Boze Buurman van Paay waarmee ze in een conflict verwikkeld was omtrent haar eigen ondergoedlijn, en welke ze beschuldigde van het laten uitlekken van haar plasvideo waar de mannen van Voetbal Inside zich al maanden mee amuseren.

Die rel is inmiddels gaan liggen, Patries heeft haar excuses aangeboden (niet geaccepteerd) en Oostvogel doet enkel nog zaken met Patty Brard qua ondergoed, waar Paay dus óóóóók weer mot mee heeft. En wat ligt er nu naast de setjes van Patty Correctie in het stoffige schap van de OP = OP Voordeelshop? De Voetbal Inside Boxer van Paays andere vijanden!

Wat moet het leven toch zuigen voor deze vrouw.

Zeker als je je bedenkt dat dat Progress Requires Willpower op hetzelfde adres zit als Disky Entertainment, een platenlabel dat in 1996 nog een verzamelaar van Paay de markt op slingerde en een paar jaar later een intiem interview had met Micky Hoogendijk, de vrouw voor wie Adamy Curry La Paay aan de kant zette en die óóóóóóók al op slechte voet met Paay leeft.

De volgende stap zou zijn een onderbroekenlijn van Micky Hoogendijk, verkrijgbaar bij de OP = OP Voordeelshop van die Oostvogel. Na de uitgelekte plasvideo is het nu een tsunami van onderbroekenlijnen die Patricia Paay het leven zuur maakt, met in de hoofdrol een valselijk beschuldigde buurman. De werkelijkheid is altijd erger dan je je voor kunt stellen, lieve mensen. Gelukkig zijn wij niet beroemd.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com