Oh Victor Mids van #mindfck, wat ben je toch nep… (bewijs!)


Het wordt wellicht een beetje sleets, dat hele ‘ontmaskeren van Victor Middelkoop aka Victor Mids’, maar toch blijven we het doen. Net zolang tot deze gesjeesde huisarts niet meer in talkshows blijft beweren dat hij gebruik maakt van psychologische trucs, beïnvloeding van het brein door conditionering en wat dies meer zij. Neen Vic, je MONTEERT FRAGMENTEN ZO AAN ELKAAR DAT HET EEN TRUC LIJKT.

Mindf*ck is montagetafel goochelarij, en als er niet zoveel mensen zouden kijken zouden we het doodzwijgen. Maar ja, 1,7 miljoen medelanders lagen weer in katzwijm gisteren dus daar gaan we weer. Check ook de eerdere editie in deze reeks: ‘Het ultieme bewijs, Victor Mids is een oplichter‘.

We beginnen dit keer niet met een montagetruc, maar met een actrice / castingbureau meisje. Hoe verklaart u anders dat een NIETSVERMOEDENDE proefpersoon pal naast een andere proefpersoon gaat zitten in een verder lege wachtkamer?

En dan deze. Victor verandert de schoen van André van Duin in marsepein. Is het een mindfuck??? Nee, het is een montagetruc (zie de knip precies op het moment dat de theedoek over de schoen gaat). Trap er niet in mensen!

PS – Er zat ook nog een blinde met een horloge in de uitzending, maar om te stellen dat iemand een handicap acteert gaat zelfs ons te ver. Misschien volgende week!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Zundapp schreef:

    Belachelijk.
    En ook belachelijk dat bn’ers meedoen aan die Gypsy praktijken.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: