Video: New Kids-pipo benadert ‘fans’ of ze met hem op de foto willen


Het kan verkeren. Zo ben je die leipe gast met die grote bek die in plat Brabants accent tientallen News Kids skecthes en een paar bioscoopfilms volschreeuwde en dingen liet ontploffen, zo reis je met een bus het land door om de zorg te promoten.

Het kan, en Tim Haars doet het gewoon. Geeft niet, iedereen moet vreten en zo’n imago van mafketel met ‘n randje kun je ook niet tot je 40e volhouden. Geheel begrijpelijk dus dat Tim tegenwoordig jongeren probeert over te halen om in de zorg te komen werken.

Wat dan wel weer opmerkelijk is: dat deze Tim op bezoek bij een middelbare school in Tilburg ZELF mensen benadert met het verzoek of ze met hem op de foto willen. Beetje de omgekeerde wereld toch? We hebben het filmpje inmiddels 12x bekeken en kunnen er toch echt niks anders van maken. Sterker nog: de door de Prominente Nederlander benaderde kinderen lijken zelfs even te twijfelen of ze hier wel zin in hebben.

OF:

Zou dit een bn’er dingetje in de categorie ‘geef jezelf een houding het boeit niet hoe’ zijn? Dat je, als de opdringerige fans even wat minder opdringerig zijn, gewoon jezelf aanbiedt om maar bezig te blijven? In dat geval zijn we getuige van een interessant intermenselijk dingetje dat we tot vandaag nog niet kenden.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com