Droeve actie Giel Beelen moest zijn dying YouTube kanaal redden


‘Und warum???’ is zomaar één van de vragen die in ons opkomt bij het tot ons nemen van de laatste Giel Beelen-rel. Was die vorige actie nog wel lollig (inbreken bij je oud werkgever en de boel verneuken, wie wil dat niet), inmiddels is de overtreffende trap van ‘voorbij’ toch wel bereikt bij deze radioclown.

Effe in het kort: 538 dj Frank Dane liet ooit zangeres Maan schrikken door een mannelijke stripper zijn geslacht te laten tonen terwijl ze een ballad ten gehore bracht. Zanger Tim Knol windde zich daar over op waarmee het een relletje werd. Giel Beelen ontving Knol vanochtend in de studio om deze kwestie te bespreken en haalde Exact Hetzelfde Belegen Kutgeintje met hem uit. Knol boos, Giel blij, einde.

Het zijn niet de blote tieten, het is niet het ‘disrespect jegens de artiest’ of de onoriginaliteit die deze grap zo kut maakt. Het is het doorzichtige motief. Zo moesten we het vanochtend een aantal uren zonder beeld van het voorval doen, totdat Giel het zaakie exclusief op zijn eigen YouTube kanaal smeet met de verheffende titel ‘STRIPPER GRAP TIM KNOL GAAT FOUT’.

Een YouTube kanaal dat dus al sinds jan. 2015 bestaat en dat het gemiddeld met zo’n drie, vierhonderd views (!!!) per filmpje moet doen. Een stervend kanaal, hetgeen maar weer eens bewijst dat een bn’er status niet garant staat voor succes op YouTube. Deze actie moest het kanaal kennelijk van een spoedige dood in de totale vergetelheid redden. Kan het kanslozer? Nee eigenlijk niet.

Hier de views van de laatste zes filmpjes op ‘Giels’ het YouTube kanaal van het icoon. De cijfers spreken voor zich. (Met de duimpjes gaat het ook niet echt lekker trouwens, is dat nog een factor in de vlogscene of niet? Giel weet dat vast.)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com