Goh, door Sylvie Meis ‘ontworpen’ zonnebril bestaat al…


Oké laten we het een beetje vriendelijk houden – er doen al zoveel gemiddelde Nederlanders naar over haar – en Sylvie Meis eerst eens hartelijk feliciteren met haar nieuwe zonnebrillenlijn. De brilletjes zien er prima uit en volgens Sylvie zelf dachten ze bij de brillenboer alleen maar ‘oh jee de server oh jee de server’ toen de dingen net gepresenteerd waren, dus dan doe je iets goed.

Beetje jammer dat die brillen al effe op de markt zijn onder een andere naam.
En dan formuleren we het vriendelijk want we hadden ook kunnen typen ‘Jammer dat Sylvie het ontwerp gejat heeft van een onbeduidend merk met de nog onbeduidendere naam Unofficial’.

Unofficial is een Turks merk en als we hun bril naast die van Sylvie leggen lijkt het wel hééél erg op elkaar. Check it out, u ziet: Sylvie’s bril, en daaronder de bril van Unnoficial. Klikken = kopen (wij zouden voor die van Sylvie gaan want: lekker cheapass en je raakt die dingen toch altijd kwijt op festivals.)Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Karjan Bont schreef:

    Wie runt deze lekker valse site? Dotan?

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: