BLØF noemt Zoutelande ‘mistroostig’, inwoners dolblij met aandacht


Hebben we de tekst soms niet goed verstaan? Dat is wat we dachten bij het zien van dit Hart van Nederland item waarin inwoners van Zoutelande lyrisch over het gelijknamige BLØF liedje zijn. Beetje naïef gedacht natuurlijk van ons, want 1. BLØF is altijd prima te verstaan en 2. als je in Zoutelande woont is alle aandacht welkom.

Ook in de vorm van een liedje waarin de vertolker maar naar het Zeeuwse durrep trekt omdat hij geen geld heeft voor een echte vakantie, zich uit pure wanhoop bezat, rept over een ‘gammel strandhuis’ en zelfs van een ‘mistroostige plek‘ spreekt. Maakt niet uit, Zoutelande staat op de kaart!!!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com