Monica Geuze toont lul vriend (ontwapenende foto)


De jeugd van tegenwoordig wordt wel eens een soort nieuwe preutsheid verweten. Douchen met de onderbroek aan, sexy vrouwen hoerrr noemen, dat soort gedoe. Het preutse beleid van Amerikaanse contentpimps als YouTube en Facebook helpt daar ook niet echt bij, want één tepeltje in beeld kan al een levenslange ban opleveren. Gelukkig hebben sommige mensen hier gewoon schijt aan!

Zo zat Monica Geuze onlangs met haar vriend Lars Veldwijk (FC Groningen) in de auto toen laatstgenoemde even zijn leuter uit zijn broek haalde terwijl zijn vriendin een ‘vlog’ aan het opnemen was. Mooi toch? Een geslacht hebben we allemaal dus waarom daar hysterisch over doen. De kijkers van Monica werden getrakteerd op een stukje onbesneden menselijkheid:

Helaas is het filmpje meteen weer offline gehaald, maar we waarderen de initiële gedachte. Hierrr trouwens nog wat voetbalduiding, want die Veldwijk schijnt geschorst te zijn en dat geeft de beelden toch een extra lading. Ga zo door Monica en Lars!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com