Peter Pannekoek (!) enige heterovriend Chantal Janzen


Geen foto vertelt meer over een bn’er dan een foto waarop ze hun verjaardagje vieren. Zien we hierop een zooi vergeten iconen die al eeuwen niet meer op tv komen (bn’er is trouw en onderhoudt vriendschappen), zien we totaal onbekende / niet bijster knappe personen (bn’er waardeert karakter en blijft trouw aan den eigen roots) of zien we enkel andere beroemdheden die net als de ster in kwestie ook lekker gaan?

Wat dat laatste precies zegt weten we ook niet maar bij Chantal Janzen is hier zeker sprake van, kijk maar, een foto van haar verjaardagsfeest:

Precies TWEE van de mensen aan deze vrolijke feesttafel zijn zelf niet bekend, namelijk een zekere stylist en de hoofdredacteur van Chantal’s LINDA.-kloon met de onbegrijpelijke naam. Kon haar familie niet? Hadden de onbekende mensen geen tijd? We zullen het misschien wel nooit weten maar dit is nog wel een geinig detail: van de mannelijke aanwezigen is Peter fucking Pannekoek de enige hetero! Wat zegt dat eigenlijk over een mens? (We doelen nu op Chantal maar eigenlijk ook op Peter… ziet zij hem als enige hetero in haar omgeving niet als bedreiging? Kan hij haar urenlange gewauwel over zichzelf als enige hetero wèl verdragen? Houdt Peter van lekker trutten? Teveel vragen kan ook pijn doen vindt u niet.)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com