Hé kijk het wachtwoord van Erland Galjaard


Verhelderend item gisteren in het RTL Nieuws. Het AD meldde eerder dat door een hack miljoenen wachtwoorden van doodgewone onschuldige Nederlanders op straat liggen, RTL ging er een paar uur later nog ‘es overheen met een speciale zoekmachine die (delen van) de buitgemaakte wachtwoorden openbaarde, als een wake up call voor de mensen die het aangaat zeg maar…

Wel mooi dat die sympathieke nerd van RTL ook effe de grote baas exposet, door een tussenshotje in het item te monteren waarop we zien dat ook Erland Galjaard (chef Wendy) Een Van De Getroffenen is. Is natuurlijk een terugpakactie, omdat de RTL Nieuws jongens en meisjes altijd moeten wachten tot de urenlange commerciële emoterreur die The Voice heet afgelopen is alvorens ze hun late uitzending kunnen starten. Die mensen willen ook wel eens op tijd naar bed natuurlijk, maar mag niet van Erland…

Blijft de vraag: wat is het wachtwoord van deze figuur? Mama (heldin van iedere man) of toch gewoon Mandela (held van iedereen die geen originelere held kan verzinnen, vaak gekozen door nogal inspiratieloze figuren of dj’s)?


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com