WTF… Pauw-complotgekkie gaf op 9/11 vinger waarschuwing op de radio


… en opeens komt alles samen. We zijn toch even wat dieper in George van Houts gedoken, de man die gisteren bij Pauw aanschoof om daar 15 minuten lang de meest krankzinnige 9/11-complottheorieën te spuien. Zoals altijd stemden die ons zeer droevig, al was het moment waarop Van Houts zijn pijltjes op de presentator richtte omdat die er niet in slaagde het juiste fragment (iets met een gat in een gebouw, ofzo) in te starten ook gewoon Heel Erg Grappig.

Helemaal uitgekeken?
Nee?
Is ook lastig, hier een samenvatting van die AD televisievrouw.

Wist u trouwens waar George van Houts was op 11 september 2001? Naar eigen zeggen had hij ‘papadag’ (bestond dat toen al?) maar een op het darkweb opgedoken podcastfeed verraadt dat meneer ‘s avonds alweer op Radio 1 te horen was bij de VPRO. In Radio Bergeijk waarschuwde hij de Bergeijkse vrouwen van middelbare leeftijd toch vooral te stoppen met vingeren, want naast het feit dat je er onnodig droog van wordt kan het ook leiden tot het Carpal Tunnel Syndrome.

Het Carpal Tunnel Syndrome!
Op 9/11!
Valt het kwartje al?
Snapt u hem?
Iets te toevallig allemaal hè?
Wat leert ons dit over George van Houts?

Nou, dat creatieve geesten vaak ook een beetje ingewikkeld zijn en een stormachtige ontwikkeling doormaken. George’s collega van het ronduit briljante Radio Bergeijk ging aan de kinderplaatjes, om maar wat te noemen. Het ligt soms heel dicht bij elkaar, heel erg getalenteerd zijn en flippen in de kokosnoot. Eigenlijk ook wel mooi als je het zo bekijkt. Lang leve de gekkies.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

 1. tony schreef:

  Dag,
  aangezien George geen wederhoor heeft gekregen zeer waarschijnlijk. En aangezien u toch de moeite hebt genomen een artikel aan George’s zijn waanzin te weiden. Graag uw reactie op onderstaande twee artikelen.

  En mijn stelling dat; wanneer u het officiele verhaal gelooft, u diegene bent die in conspiracy theorieen gelooft.

  Sterker, u bent dan de complotgekkie. En een ultieme lafaard. Durft de realiteit niet eens onder ogen te zien. En dan gaat u anderen de maat nemen.

  Let op de dozen BB18

  https://www.tonysmelody.nl/blog/this-happened..-artikel-93-hoogverraad-daar-netals-hier.

  https://www.tonysmelody.nl/blog/past-proves-the-present.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: