Collectors item! Door BBC verboden Gerard Joling shirt


Wist u dat BBC naast die sjieke Engelse zender ook gewoon Big Black Cock betekent? Zomaar een grappig feitje als inleiding op het volgende nieuws: de BBC wilde onze Gerard Joling voor miljoenen uitknijpen! Zoals u weet is Geer naast getalenteerd zanger ook bedenker van t-shirts met scheldwoorden en vunzigheden, en in dat kader had hij voor de gein een ‘TOP GEER’ shirtje op de markt gebracht. BBC meteen brieven sturen natuurlijk, mag niet zus, dit en dat zo, jij ons betalen…

Helaas kan zelfs Joling niet op tegen zoveel juridisch geweld. Zelfs alle dvd’s van De Toppers die hij opstuurde konden de juridische afdeling van de omroep niet op andere gedachten brengen, en dus zijn de shirts nu uit de handel gehaald. Intens triest natuurlijk, want iedereen snapt dat Gerard Joling alles, altijd, goed bedoeld. Zelfs als hij een bejaarde bijna dood rijdt gunt Nederlandje hem nog het voordeel van de twijfel, kun je nagaan!

Hoe dan ook… die shirtjes zijn nu dus wel in één keer een collectors item. Gefeliciteerd Susanne_gerardjoling_fan, jij gaat CASHEN!!! (Zelfs op Marktplaats staan ze nog niet!)

#topgeer @webshopgerardjoling #gerardjoling #fan

A post shared by Susanne Kreuger (@susanne_gerardjoling_fan) on


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Floortje schreef:

    Dat hersenloze wijf heeft een levensgrote tattoo van Gerard op haar schouderblad laten zetten, gecombineerd met dit t shirt zal ze de show stelen en wie weet dat Gerard dan wel hetero wordt en ineens valt op een meisje van begin 20. Wie weet hè?

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: