Arie Boomsma ook slachtoffer Job Gosschalk (maar geeft niet)


Ach wat een tijden waren dat hè? Het hele #metoo gebeuren kwam net los toen bleek dat Neerlans grootste castingpipo en drijvende kracht achter diverse GTST-sterretjes Job Gosschalk zijn acteurtjes bij voorkeur naakt en met hun lid in de hand hun ding liet doen. En als ze weigerden kregen ze nooit meer werk. Eigenlijk waren we die hele kerel alweer een beetje vergeten, maar gelukkig begint Arie Boomsma er weer over te babbelen in de Linda (eigenlijk is het LINDA. maar daar doen we niet aan mee). Arie is namelijk OOK IN DE VAL GELOKT door Job, hem werd gevraagd te rukken terwijl Gosschalk toekeek, maar dit weigerde de Aar.

En nu komt het, een staaltje logica waar je toch echt bn’er voor moet zijn:
Boomsma heeft dit al die tijd verzwegen want hij wilde niet meedoen aan de ‘heksenjacht’ op zijn goede vrind Job, maar komt nu dus alsnog met zijn quotejes over de brug!!! Wie het snapt mag het zeggen. Overigens is na het ‘raak jezelf aan’-incidentje de band tusssen Job en Arie alleen maar intenser geworden en daarom zijn ze nog steeds dikke vrienden:

“Ik vind het belangrijk om te benadrukken dat niemand slechts één kant heeft.”

Jajajaja ouwe jezus! Haha, mooi hoor.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com