Domien jankt over werkdruk, krijgt meteen antwoord


Wist u dat Domien Verschuuren de ‘aanvoerder’ is van 3FM? Wij niet, maar hij zei het vanochtend zelf op de radio. ‘Het gaat niet zo lekker met 3FM en als je dan de aanvoerder ben, hey, hallo!’

Het itempje ging over de #trueselfie week, een week waarin aandachtshoeren op social media een keertje niet aandachtshoeren met hun vreten, sekslichaam en vakanties, maar met hun dipjes en depressies. Domien is helemaal voor, uiteráárd uit eigen ervaring want alles moet altijd persoonlijk gemaakt worden het is niet niks allemaal hoor, dat radio maken. Laatst hadden we ook al ene Stephan Bouwman van Q-Music die zijn tranen de vrije loop liet on air… je kan je afvragen wat vooraf opgestelde playlists afdraaien eigenlijk met je geestelijke gezondheid doet. Horen deze jongens niet gewoon in een reguliere baan thuis? Maaltijdbezorger ofzo? Kun je ook nog zelf kiezen welke muziek je draait.

Dit vonden we trouwens het leukste stukkie uit Domiens monoloog: als je je echt kut voelt, neem dan een paar dagen vrij van school.

Luistert u mee leerplichtambtenaar?
Domien adviseert hier alle paardenmeisjes van Nederland ‘even vrij te nemen’ als ze even niet zo lekker in hun vel zitten. Schijnt enorm gezond te zijn voor het geestelijke welbevinden.

Gekukkig is er op Twitter altijd iemand te vinden om de celeb in kwestie een hart onder de riem te steken, zie de eerste reactie op het verhaaltje. HARTVERWARMEND!

UPDATE: Oh jee nu gaan lokale depressieve dj’s zich er ook al tegenaan bemoeien!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Giovanni schreef:

    Neem gewoon een uitkering elke dag lekker chillen.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com