Gerard Ekdom: ‘Ik ben een vrijheids- strijder’


Wat leuk Gerard! Wij dachten een wandelende galmbak. Of een 24/7 parodie op Telsell voiceovers. Of een kalende man die zijn haartransplantatie geheim wil houden wat niet lukt want nu staat het verdorie weer op Slebs.nl. Maar neen, Gerard Ekdom is een vrijheidsstrijder. Hij zei het echt. Ging natuurlijk weer over die transfer van NPO Radio 2 naar Radio 10 Gold van John de Mol. Geer gaat ongetwijfeld heel veel meer verdienen en om precies te zijn NIEMAND zou er mee zitten als hij dat gewoon toe zou geven, maar dat is niet de aard van het beestje.

Dat gaat draaien, brabbelen over ‘nieuwe kansen’ en als debiel dieptepunt noemt de non-valeur zichzelf nu ook al vrijheidsstrijder op NPO Radio 1. Een strijder voor de eigen vrijheid welteverstaan, maar ook met die toevoeging is het nog steeds bullshit van een deerniswekkend niveau. Gerard wordt ‘aan banden gehouden’ door ‘de regering’ aldus de dyslectische vrijheidsstrijder. Wat een natte dweil is deze man toch he?


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com