Gordon voor rechter om stalken ‘ex’ die hem niet kent / wil [TIJDLIJNTJE]


Vandaag is een belangrijke dag in het leven van Gordon, want hij moet zijn intieme Grindr berichtjes aan de rechter voorlezen. Althans, dat is waar hij voor vreest nu zijn ‘ex’ ‘geliefde’ KB wil dat hem een totaal CONTACTVERBOD opgelecht wordt. Fuck a duck, hoe zat het ook alweer met Goor en die KB? Omdat wij het best begrijpen dat een mens soms de grote lijn uit het oog verliest hier even een inzichtelijke tijdlijn over een van de vermakelijkste verhaallijntjes uit het immer ludieke privéleven van de liefdesclown.

11 feb.
Gordon deelt op Instgram een vakantiefoto met een zekere KB en schrijft er ‘De man waar ik dus al een tijdje heel gelukkig mee ben!’ onder. Die hebben we vaker gehoord, maar desondanks is het natuurlijk ontzettend leuk nieuws. Wel raar: het ding is binnen een paar uur alweer verwijderd. Nederland gaat met een raar gevoel naar bed.

12 feb.
Mogguh. De relatie is over, zo meldt Gordon in een ‘open brief’ (LOL Vrij Nederland ’62) op Facebook. KB blijkt een soort biseksuele amateurporno producent: “Nu blijkt echter dat KB een dubbelleven leidde en meerdere relaties onderhield met mannen en vrouwen. Sommige dames hebben aangifte gedaan bij politie omdat ze stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen.”

nog steeds 12 feb.
De advocaat van KB meldt zich bij Gordon: “KB had helemaal geen relatie met jou ouwe gek waar heb je het over”.

ook nog op 12 feb… hoeveel nieuws kan een mens aan op één dag?
Advocaatje belt ook nog effe met RTL Boulevard: “Gordon stalkte mijn cliënt met appjes en dergelijke”. Nu wordt het smerig. Welterusten!

13 feb.
Goedemorgen, de zus van Gordon is ook wakker: “Ik heb ooit met KB tv gekeken“. Oké dankjewel Lydia, de kleinste details kunnen van belang zijn.

nog steeds 13 feb.
Advocaat KB pakt door: “Gordon blijft mijn cliënt bellen en appen ik sleep hem voor het gerecht als dat is wat hij wil.”

ook nog 13 feb.
Hé, daar hebben we John van den Heuvel! Hij kent KB ook. Van het neuken? Nee joh, John had geen relatie met hem, maar bevestigt wel dat het een BOEF is. Wat zou morgen brengen?

14 feb.
Dat weten we snel genoeg. Gordon verwijdert alle foto’s van zijn ‘ex’ incl. alle ellenlange verhalen over hoe kut zijn leven is van social media. Kort geding van de baan. Kan Nederland eindelijk rustig ademhalen?

15 feb.
Nee. Ene Ashley (20 jaar en nu al in de krant) meldt zich bij de Telegraaf: “Ik ben ook bedrogen door KB!”. Jeetje, schrikken wij van.

10 dagen welverdiende rust.

25 feb.
Watskeburt? KB zet het kort geding TOCH door. Zijn advocaat vindt dat Gordon niet genoeg zijn bek houdt over de zaak. “De laatste posts van Gordon op sociale media en zijn uitlatingen in het AD zijn toch weer steekjes onder water.”

26 feb.
Gordon was liever niet bekend geweest.

9 april
Krijgt Gordon een enkelband??? Nog even en we weten het.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com