Frank – ‘heus geen Tesla’ – Dane heeft ‘n nòg duurdere auto


“Ik krijg geen half miljoen en ook geen Tesla, blijkbaar heb ik te slecht onderhandeld”, dat is de Frank Dane versie van ‘Ik ben een vrijheidsstrijder‘, gisteren geuit in Boulevard. De welgestelde bulderlach gaat op Radio 538 de ochtendshow van die andere lachzakmiljonair Edwin Evers overnemen en nu wil iedereen natuurlijk weten hoeveel pegels hij gaat harken.

Het beeld dat die Dane zich nog een beetje moet bewijzen en dus minder krijgt dan ‘de beste radiopresentator ooit wat een niveau heeft deze man’ (aldus iedereen, behalve wij) is natuurlijk sympathiek. Maarrr er klopt feitelijk geen zak van. Zo rijdt Frankie ‘ik heb heus geen Tesla’ een wagen die nog duurder is dan een Tesla, namelijk een BMW M4 met een nieuwprijsje van 126k. Ter vergelijk: een Tesla heb je al voor 86k.

Oh ja, weet u waar die Dane straks woont? In Wassenaar, alwaar hij onlangs een miljoentje neertelde voor een gedeelde voordeur luxe penthouse. Tot zover de valse bescheidenheid. En iedereen die jaloezie bij ons meent te bespeuren heeft het mis, trouwens. Echt.

Sluiten we af met vrijheidsstrijder Ekdom, want wat heeft die eigenlijk onder zijn vrijheidsstrijders kont? Nou, een hele mooie F-Type. Gesponsord dat wel.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com