Ooit wordt Lil’ Kleine 35 en zo ziet dat er uit


Het punt dat iedereen met ‘Lil’ in zijn artiestennaam op een dag bereikt, en waar hij / zij waarschijnlijk nóóit over nagedacht heeft omdat het puberbrein nu eenmaal niet zo werkt: je wordt wakker en ontdekt dat je niet zo Lil meer bent. Lil Peep (RIP) hoeft er niet meer over na te denken, maar voor Lil Pump (17) wordt dit ook ooit relevant. Kijken we naar Lil Wayne (35) dan zou dat vertrouwen kunnen geven, komt wel goed, klinkt helemaal niet zo gek… maar eigenlijk doet het dat wel want KOM OP deze gast loopt tegen de 40.

Komen we op Lil’ Kleine. 23 jaar, maar op een dag wordt ook hij 35 en met zijn huidige levensstijl zal dat er vermoedelijk zo uitzien. Is dat Lil’ dan nog geloofwaardig of is de malle bijnaam (Lil’ Kleine is een beetje dubbelop! Zeggen sommige wijsneuzen) dan zo met hem vergroeid dat we het allemaal accepteren? Nog 12 jaartjes geduld en we weten het. (Volgende week: voornamen die op ‘tje’ eindigen, dat kan toch niet?)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com