Ben Saunders weg bij Satudarah, rijdt nu Prius


Och man, als we een lijstje zouden maken van bn’ers die nooit meer uitgaan, ‘veel rustiger’ zijn geworden en enkel nog hun gezinsleven consumeren… we zouden letters tekort komen. Laatste exemplaar in de categorie ‘dat was de oude ik’: Ben Saunders. Ooit veroordeeld voor mishandeling (zie de complete crime-index van de Saunders dynastie) en lid van motorbende Satudarah. Nu: een saaie lul.

Zelfs de kroeg komt hij niet meer in: “Vroeger vond ik dat leuk, maar nu wil iedereen met je praten. Daar ben ik te gesloten voor” aldus Ben, wiens broer deze week nog 1,5 jaar cel op zijn bord kreeg maar dat terzijde.

Echt mooi wordt het als het om de materiële kant des levens gaat:

“Ik herinner me nog dat ik in mijn nieuwe huis zat. Voor de deur stond een gloednieuwe Harley Davidson, ik had de grootste tv en een Playstation. Eigenlijk alles wat mijn hartje begeerde. Toen kwam ik erachter: Ik heb helemaal níets. Want wat zijn nou spullen? Het boeit me niets. Ik rijd nu in een Prius en daar ben ik blij mee.”

Leuk hè, een grote tv als statussymbool noemen, lekker 90s. Maar ‘Van een Harley onder je kont naar een auto die lijkt op stront‘, dat is toch een schitterende titel voor een autobiografie? Wij zouden het wel weten. Blijven we zitten met de vraag: zo’n Satudarah verlaten is praktisch onmogelijk, zou Ben er soms uitgesmeten zijn? Wegens WANGEDRAG ofzo?


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com