Nou, deze vrouw is anders wel enthousiast over Waylon


Donkere wolken!!! Zanger Waylon is buiten de top 10 van ‘de bookmakers’ gevallen, dus grote kans dat we dat songfestival ook dit jaar weer niet gaan winnen. Net zo’n grote kans dat dat handjevol Engelse gokverslaafden het mis heeft, maar hey dit soort gezeik is nu eenmaal ook een soort voorpret.

Weet je wie wel te spreken zijn over onze Willem Bijkerk? De gekkies op YouTube! Zo hebben we in het ‘related videos’ algoritme van YouTube drie individuen opgedoken die zoiets hebben van ‘Ja, die Waylon dat is wel wat’. Mogen we u voorstellen: meneer MOTIVERSITY IS SUCCESS, de heer Eduardo Sanz Murillo en mw. Shamanka Ilona. Over hen lees je nooit in de mainstream media, maar dit zijn wel de mensen die straks gaan sms’en. Komt goed Waylon!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com