Honderden brieven en foto’s van Boer Zoekt Vrouw-fans online


Weet u nog die privacy week op NPO3? Een hele week vet ingewikkelde docu’s over online privacy en schokkende onthullingen over hoeveel Google eigenlijk van je weet… wel jammer dat de NPO het zelf ook niet helemaal gesnopen heeft en honderden brieven en foto’s van mannen / vrouwen die graag met een boer naar bed willen (toch iets dat je niet graag van de daken schreeuwt) open en bloot online heeft staan.

Meteen maar even hoe we hier achter zijn gekomen omdat het op een bepaald niveau ook wel weer heel grappig is: dankzij een OPEN DIRECTORY! Je verzint het niet, wij dachten dat dit fenomeen zo rond 2007 wel uitgestorven was maar nee, bij de KRO NCRV doen ze er nog gewoon aan:

En dus kunnen we nu lekker grasduinen in honderden foto’s (check) van mensen die zich via de website aangemeld hebben om een boer te daten, inclusief evenzoveel brieven (check) van jongens en meisjes die niet vies zijn van een beetje gras tussen de billen.

Lekker bezig Yvon!

UPDATE: Directory staat nog steeds open (goedemorgen KRONCRV!!!), maar omdat we geen brandende hooivorken in onze brievenbus willen, hebben we de linkjes naar de foto’s en brieven verwijderd. Ga zelf maar Tinderen als je levensverhalen van hunkerende mensen wilt horen!
UPDATE 2: Het lek is inmiddels gedicht, Nederland datingland is weer een stukje veiliger geworden!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


4 reacties

 1. Ed schreef:

  Als de links (niet de mirrors) je een “forbidden geven, dan rechtsklik en “save as” (“bewaar als”?)

 2. Eddy schreef:

  Volgens mij staat het inmiddels ook al dicht.. 😉

 3. Pipo schreef:

  Slebs eerste primeurtje hulde.

 4. yfke schreef:

  👌🏻

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: