Dotan Harpenau (zoon van) verzint al jaren al zijn fans


Kent u het gelegenheidslied ‘Was ik maar Dotan’ van Fresku? Nou, vanaf vandaag prijst de rapper zichzelf gelukkig dat hij niet Dotan is, want wat een droeve fantast is dat zeg.

De Volkskrant onthult vandaag dat de zanger al sinds 2013 tientallen nepaccounts op social media onderhoudt, om zichzelf wat beter uit te laten komen. U denk nu: ohhh nepvolgers zeker? Maar dat doet Arie Boomsma ook. NEEN, ERGER! Dotan verzint complete verhalen over zijn eigen persoon die hij onder valse namen rondpompt op Twitter en Facebook.

Die tranentrekker van de dodelijk zieke fan die zijn idool wilde ontmoeten en Dotan die eigenlijk niet maar uiteindelijk toch even tijd voor hem maakte (inclusief vergezochte details over familieleden en een achtervolging op een parkeetplaats)? Verzonnen door Dotan.

Dat maffe verhaal van de vrouw in het vliegtuig die naar de muziek van Dotan luisterde (zeer ongeloofwaardig) maar hem niet herkende? Oh ja, en later een fucking BRIEF naar hem schreef? Was Dotan zelf, zijn belabberde schrijfstijl verraadde hem.

Je gaat je toch afvragen of zanger Dotan eigenlijk wel fans heeft.

Weet u trouwens welk feitje Dotan Harpenau heeeel graag van Wikipedia af wil hebben? Dat hij de zoon is van Patty Harpenau. Terwijl, die vrouw die kan tenminste wat. Schilderen, spirituele boeken schrijven… we denken niet dat Patty Harpenau ooit een Twitter account aan heeft gemaakt om haar werk te promoten / verhaaltjes over zieke mensen te verzinnen. Dotan wel.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


2 reacties

  1. Miriam schreef:

    Ma Harpenau lijkt anders ook niet helemaal zuiver op de graat: https://www.groene.nl/artikel/hp-de-tijd-publiceerde-ooit-een-analyse-van-de

  2. draakje schreef:

    alle 2 zo gek als een deur ,waardeloze schilderijen en waardeloze muziek en wars van alle kritiek,opmerkingen,terechtwijzingen etc.kortom een bord voor hun kop en grootsheidswaanzin.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: