Selfie time! Manuel Venderbos heeft een begrafenis


Op een begrafenis staat er eigenlijk maar een iemand echt centraal en dat is… Manuel Venderbos natuurlijk! Bekend van [NOG EVEN OPZOEKEN VOOR PUBLICATIE] en zijn verdienstelijke werk met [FF WIKI CHECKEN ER MOET IETS ZIJN], maar vandaag ook gewoon iemand die rouwt.

Doen bn’ers namelijk ook, rouwen. Maar niet zonder er een egolomaan Instgramverhaal van te maken uiteraard. Leeft u met Manuel mee?


Wowww super mooi pak Manuel! Jij man met stijl & klasse. Oh ja ook gecondoleerd natuurlijk je weet zelf.


Kijk kijk kijk ziet er goed uit Mannie! Passende zonnebril ook en zo’n zwarte koffiebeker, helemaal matching! Wij zouden ook wel zoveel gevoel voor fashion willen hebben maar ja, dan hadden we maar bn’er moeten worden. Oh ja en sterkte er mee he (moet voor jou ook niet makkelijk zijn allemaal).


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Job schreef:

    Een mooi pakkie en een lekker bakkie.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: