Marc van der Linden kotste en scheet wc volledig onder


Was het de zon? Was het het buitenlandse eten? Wij weten het ook niet, maar toen Marc van der Linden samen met Diederik Jekel meedeed aan De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld, KWAMEN er toch een verhalen los! Het resultaat daarvan was vanavond op poep en pies zender NPO3 te zien.

Zo was Marc ooit met Gordon in Zuid Afrika, ‘toen ik nog met Gordon bevriend was’ aldus de WimLexWatcher. Dat deed ons al glimlachen want we weten allemaal waarom die twee niet meer bevriend zijn: iets met een geliefde van Gordon die door diezelfde Gordon bespioneerd werd en Marc van der Linden die hem hiervoor waarschuwde (ofzo, hele verhaal staat hier). Maar dit ging ergens anders over! Blijf lezen, de poep en kots komen zo.

Goor en Marc gingen namelijk gezellig naar de kroeg, alwaar Van der Linden even een hoopje moest doen op de wc. Kan gebeuren, wat er in gaat moet er ook weet uit natuurlijk. Toen den broek al op den enkels hing dacht de Weekend hoofdredacteur echter plots ‘Verrek, ik moet kotsen!’. Hij boog het lichaam voorover richting de wasbak, en terwijl de kots haar weg uit de body van Van der Linden vond gaf via de achteruitgang ook de stront acte de présence. Gelijktijdig dus hè! Leuk verhaal toch? Nou het wordt nog leuker.

Marc concludeerde namelijk, terwijl de spiegel, de muren en de toiletpot volledig onder de ontlasting als ook de kots zaten, dat hij zichzelf wat moest fatsoeneren. Dit deed hij met wat velletjes toiletpapier (het is voor de impact het verhaal belangrijk dat u dit detail even visualiseert), waarna hij ook de spiegel en de muur kort af deed. Vervolgens liep hij naar buiten en waarschuwde de wachtende klanten vooral NIET naar binnen te gaan. Twee weken later bleek dat het hele toiletje ontmanteld was. Pot er uit, muren opnieuw geschilderd… en dat allemaal door de kennelijk nogal hardnekkige stront en kots van royaltykenner Marc van der Linden, vriend van de Oranjes.

Effe serieus:
Nederland heeft meer transparante (figuurlijk bedoeld) bn’ers als Marc van der Linden nodig. Schaamte is de meest zinloze verspilling van energie die er is en we zijn allemaal mensen. Mooi verhaal Marc.
Morgen op Uitzending Gemist, nu al op Slebs.nl.
Graag gedaan.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Giovanni schreef:

    Ik was nooit mijn handen na het poepen op mijn werk. Ik werk bij de MC drive. Doei.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: