Je verzint het niet: Dotan had bureautje in ‘imago beheer’


Laatste nieuws aangaande Dotan en z’n trollenleger: zijn moeder Patty laat aan de krant weten dat haar zoon overweegt te emigreren ‘als het onrecht aanhoudt‘. Nou roept een moeder die zoiets verkondigt toch wel tranen van emotie bij ons op, ware het niet dat die Patty Harpenau ook een leugenares van gigantische proporties schijnt te zijn. ‘Die heeft het met de paplepel ingegoten gekregen’ was dan ook een veelgehoorde reactie op trollengate en dat beeld wordt bevestigd als we in het verleden van de zichzelf eindeloos plagiërende zanger duiken.

Zo verzon Dotan in 2011 al tweets van niet bestaande recensenten. In een interview op nlpop.blog.nl kreeg hij de vraag ‘Wat doet kritiek met je?’ (leuke vraag), komt dat antwoord:

“Van alle recensies was 90 procent positief, toch keek ik in het begin vooral naar die negatieve recensies. Daar had ik dan wel baaldagen van. Toen las ik eens een tweet van een recensent. ‘Ik heb Dotan kapot geschreven, want mijn vriendin vindt hem zo leuk.’ Tja, als het zo gaat…”

Die tweet bestaat uiteraard niet, maar dat had u al begrepen.

Nog mooier wordt het als je kijkt naar de vroegere professie van Dotan. Zo runde hij het evenementenbureau Portfoliooo, in welke hoedanigheid hij in 2010 nog mot kreeg met niemand minder dan Yolanthe Cabau van Kasbergen. Iets met een sprookjeshuwelijk en niet betaalde rekeningen. Ook onderdeel van Portfoliooo was BRAND.MY.NAME, volgens de Kamer van Koophandel een ‘public relationbureau’. De site bestaat inmiddels niet meer, maar archive.org laat ons nooit in de steek en daarom weten we dat de doelgroep van deze toko in 2013 bestond uit ‘kleine merken die grote impact willen maken’. Ook voor al uw ‘social media campagnes‘… Een permanent hysterisch enthousiast trollenleger, bijvoorbeeld.

Het komt zo mooi samen allemaal. Kom op Dotan dit is je uitweg! Je bent niet ziek in je hoofd, het was gewoon een professioneel uitgevoerde marketingstrategie Zoals Alle Neppe Bn’ers Die Inzetten. Laat nou toch ‘es van je ho-ren jongen.

UPDATE: Ah, Dotan reageert.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com