Laura Ponticorvo-hacker gaf advies over naaktselfies


Toch leuk dat Mitchell van der K., de man die door John van den Heuvel ontmaskerd is als het brein achter de iCloud van Laura Ponticorvo hack, niet alleen VVD-politicus is maar ook hoofdredacteur van Manners.nl was. Manners, dat is zo’n site die zichzelf ‘magazine’ noemt en claimt voor ‘de echte gentleman’ te zijn. Dan weet je het wel: clickbait voor lifestylemeisjes (m) met een spullenfetish. In die hoedanigheid heeft onze Mitch echter wel leuke dingen gedaan.

Zo gaf hij als hoofdredacteur opdracht om een fraai artikel te tikken met als titel ‘zo laat je haar weer nudes sturen‘, tjokvol tips over hoe de vrouwtjes van hun naaktfoto-angst af te helpen. Check die inleiding:

…en hier het hele artikel. Oh ja, het stuk is inmiddels offline, net als alle social media profieltjes van deze nieuwe media-kenner. Gelukkig kunnen we dit nog wel lezen: Mitchell die zeurt over het ‘jatten van content’. Dat is net zoiets als ‘Dotan geeft imago advies’, oh wacht


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com