Tientallen schoenen van bn’er vrouwen opgedoken op internet (18+)


Dark web dit, dark web dat, soms lijkt het alsof je zonder zo’n TOR browser helemaal geen schokkende ranzigheid meer kunt vinden online! Nou lieve lezers, we kunnen u geruststellen. Ons researchteam ontdekte zojuist TIENTALLEN compromitterende foto’s van de schoenen van bn’er vrouwen.

Weten de schoenen dat ze op dit vunzige hoekje van het internet staan? Helaas was geen van hen bereikbaar voor commentaar. Omdat we het nieuws echter belangrijk genoeg vinden heeft de hoofdredactie besloten de beelden toch te publiceren, zodat andere schoenen gewaarschuwd zijn EN OOK GEWOON OM TE LATEN ZIEN DAT DIT GEBEURT IN NEDERLAND.

De linkjes zijn uiteraard NSFW, en niet alleen omdat werkelijk niemand gespaard wordt. Ook Mariska Hulscher niet? Ben je gek, en Wilma Nanninga wordt gewoon in de misère meegetrokken. Ook Irene Moors, onze eigen Katja (de vis is vers) en Suze Mens de dochter van Harry wordt de vernedering niet bespaard.

Zou Antoinette Hertsenberg er ook op staan? Nee toch zeker? Ja echt wel! Net als ‘dutch tv something’ (nouja) Nicolette van Dam en Sacha de Boer. Yvon Jaspers? Check. Lieke van Lexmond? Check. Jennifer Hofman in een middag-tv decor? Check.

Dit is toch niet meer normaal???
En we zijn er vast een paar vergeten…


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com