Vragenlijst Temptation Island gelekt: ‘Ben je stabiel?’


Mooie omschrijving van het programma Temptation Island: ‘Temptation Island, waarin jonge mensen allemaal huilen omdat ze elkaar bedriegen’ (copyright Mediacourant.nl). Ook mooi is het feit dat Belgische media de vragenlijst die potentiële deelnemers van deze show in moeten vullen in handen hebben weten te krijgen.

U begrijpt, als programmamaker bij Temptation Island heb je natuurlijk bepaalde types nodig. Nou begrepen wij altijd dat er speciale mensen zijn die buurtcafé’s afreizen op zoek naar nog onontdekte gekkies die zich lenen voor reality tv, maar tegenwoordig gaat dat kennelijk heel simpel en transparant met een vragenlijst. ‘Welke invloed heeft alcohol heeft op jou?’ is een van de vragen. Tja, je kunt als scout urenlang mensen observeren maar je kunt het ook gewoon vrááágen natuurlijk. Deze is ook leuk: ‘Beschouw je jezelf op seksueel vlak beginner of gevorderd?’, of: ‘Wanneer hield je voor het laatst een toespraak? Bracht je het er goed vanaf?’.

Wat denkt u, zouden Megan en Kevin al veel toespraken hebben verzorgd in hun leven? Brachten ze het er goed vanaf? De aller- allermooiste is echter deze vraag:

‘Heb je een stabiele persoonlijkheid?’

Wist je dat filmmakers soms van die inside jokes in hun films stoppen, geintjes die alleen mensen uit het vak snappen? Dit is de reality tv variant. Als zo’n vragenlijst onverhoopt in handen van een collega programmamaker komt kan deze persoon effe lekker lachen… Nee natuurlijk zijn deze eencelligen niet stabiel! Anders meld je je niet voor zoiets aan! En we willen ook helemaal niet dat ze stabiel zijn. Labiel, gestoord, seksueel twisted en in de war moeten ze zijn!

Welke held zou verantwoordelijk zijn voor deze vraag? Wordt er nog vaak aan gerefereerd op borrels? Is zijn stoel versierd na het verzinnen van de vraag? Is de vraag inmiddels een running gag, dat cameramensen doorlopend aan elkaar vragen ‘Heb jij een stabiele persoonlijkheid?’ alvorens het uit te gieren?

Leuke vragenlijst, dankjewel Belgische media voor het lekken.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com