Beide kinderen Matthijs van Nieuwkerk doen blikvoer commercial


Even gold die Kees van Nieuwkerk als een ‘opkomend regisseur’. Toen zijn pa Matthijs van Nieuwkerk op rij 1 zat bij de première van Kees’ romantische komedie ‘Pak van mijn hart’ NAAST FRANS WEISZ (pa van Geza Weisz, en die speelde weer een regisseur in de film van regisseur Kees van Nieuwkerk) dachten wij dan ook ‘Alle jezus hoe opzichtig wil je het opstapje hebben in Nederland bn’er land’. Die tijd is voorbij.

Tegenwoordig is Kees namelijk zo diep gezonken dat hij voor geld opduikt in een Bonduelle blikvoer commercial. Wat zou de vroegere chef kunst van Het Parool hier van vinden? Geen idee maar wel leuk om te vermelden dat zijn andere kiddo Jet, ÓÓK in die Bonduelle commercial zit! Het percentage kinderen van Mathijs van Nieuwkerk dat zich leent voor een blikvoerreclame komt daarmee op een duizelingwekkende 100%.

Zou Matthijs zo’n vader zijn die zijn nageslacht uit principe nooit geld geeft?
Zie hier het resultaat (hoogst ongemakkelijk).


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com