[WhatsApp analyse] Slechte film verneukte alles voor ex Gordon


Ja leuk al die ‘pikante appjes‘ van Goor naar zijn ex (is echt zijn ex, ontkennen is strafbaar), maar als je naar de VOLLEDIGE TRANSCRIPTIE kijkt op rechtspraak.nl valt er nog veel meer op dan wat bladiebla over neuken. We maakten een handig overzichtje met keiharde feiten, van ons voor u:

1. Gordon is een totale wacko die als een bakvis met borderline het ene moment ‘ik hou van joooooou’ jankt en het andere moment ‘ga eindelijk eens dooooood’ schreeuwt.

2. Gordon appt met de roddelpers over hoe geinige artikeltjes over het merk Gordon op te tuigen:

3. De inzet van die rechtszaak had beter kunnen zijn ‘Gordon pleurt de gehele privé van een onschuldig slachtoffer online en laat er geen twijfel over bestaan dat dit is om hem te ruïneren, een schadevergoeding is op zijn plaats’, in plaats van ‘Is deze gast de ex van Gordon of niet?’.

4. Die Kevin lijkt een behoorlijk redelijk en normaal mens, los van het feit dat hij romantische correspondentie standaard besluit met ‘gvd’:

5. De avond die alles verpeste voor Kevin was 11 februari, toen Goor met hem wilde eten bij Royal Mandarin (Chinees) te Hilversum, om daarna naar The Winchester te gaan, een stomvervelend horrorgedrocht met fantasy invloeden dat op Imdb een treurige 5,4 weet te scoren. Kevin weigerde naar deze bloedpulp te gaan kijken, hierop flipte Gordon en pleurde diezelfde avond alle info over Kevin online.

De rest is geschiedenis. Kevin we voelen met jou mee gvd.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com