Lil’ Kleine hangt met halve Amsterdamse onderwereld [OVERZICHT]


Als Lil’ Kleine niet Lil’ Kleine zou zijn en je zou hem voorbij zien rijden in die krankzinnige tank van hem, zou je denken ‘hé kijk, een jeugdige crimineel die zijn successen viert’. Maar ja, het jong is rapper en zal dus wel veel geld verdienen met zijn optredens. Dat geldt niet voor zijn entourage met wie hij, als we zijn Instagram moeten geloven, vrijwel dagelijks in het Amsterdamse nachtleven hangt. Het Parool doet vandaag uit de doeken wie al die jongens precies zijn waar Lil’ Kleine zo graag mee borrelt. Lees dat stuk vooral, hieronder wat prominente vrinden van de rappert op een rijtje gezet.

Yobel D. (op de foto links)
Deze jongen zat dertig maanden tussen vier muren vanwege een plofkraak in Twello.
Met Lil’ Kleine eet Yobel graag een happie in sushirestaurant Izakaya en vierde zijn vrijlating daar ook uitgebreid. Lil’ Kleine is er niet weg te slaan (meer duiding in Parool artikel).

Reda N.
Reda zit een straf van twaalf jaar uit voor een zeer gewelddadige woningoverval waarbij kleine kinderen zagen hoe gewapende mannen hun ouders vastbonden. Is verder ‘extravagant‘.
Lil’ Kleine over deze meneer in een filmpje dat rond gaat op Instagram: “Free Reda, fuck iedereen. Reda, wat ik wel echt jammer van je vind: ik word nog steeds niet op die bezoeklijst van je gezet. Want ben ik nou je echte mattie?”

Terence de V.
Veroordeeld tot 5,5 jaar cel wegens het bezit van 140 kilo cocaïne, 100k cash, dure horloges en drie vuurwapens. Voortvluchtig.
Lil’ Kleine poseert in juli 2016 in de Amsterdamse club Air in de armen van deze Terence.

Kelvin C.
Nog zo eentje. Kelvin werd opgepakt tijdens bovenstaande cokevondst en kreeg in tegenstelling tot die Terence wel 5,5 jaar cel.
Lil’ Kleine en Kelvin zou je kunnen omschrijven als vrienden voor het leven:

Safe ❤️🙏🏼

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine) on

En dan is er ook nog Redouan Boutaka. Een huurmoordenaar die in een clip van ALi B. figureerde, maar hij is inmiddels geliquideerd. Ali B. is dus NIET bevriend met een crimineel. Gelukkig maar.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com