Reden uitstellen DWDD 2.0 bekend: hele redactie nog ff op vakantie


Nou mensen, het hoge woord is er uit! De zomervariant van DWDD start op 13 mei en heet ‘M’. Want: zo wordt presentatrice Margriet van der Linden altijd genoemd in het buitenland. Wat de kijker met dit trivialiteitje te schaften heeft weten wij ook niet, maar de aanvankelijk verzonnen titel ‘Margriet daily‘ is ook niet alles dus soit.

Weet u waarom de geboorte van deze nieuwe show (vrolijk maar ook serieus, aldus de vrouw die het gaat doen) zo moeizaam was? Nee natuurlijk want dat vraagt iedereen en z’n moeder zich al weken af. Heel lang was er geen titel bekend, starttijd bleef ook een raadsel terwijl Matthijs al lang op vakantie was, starttijd werd dan nog maar eens met twee weken uitgesteld… niemand wist waarom. Nou, omdat de halve redactie van ‘M’ nog effe met de beetjes in het zand zat! Kijk maar.

Eindredacteur Nico Arends. Liet lekker de boel de boel in New York.

Redacteur Lauren Fabels. ‘Wat, Peter R. de Vries bellen? Ik zit in Barcelona!’.

B🌞A🌞R🌞C🌞A D A Y ☝🏽

A post shared by Lauren Fabels (@laurenfabels) on

Beeldredacteur Menno Bettinga kon even geen achtergrondfotootjes shoppen. Te druk met de schaduw bij zijn cheapass AirBnb finetunen.

Programmamaker Ruud Broekuizen: zit bij de ChristenUnie. Dat geeft natuurlijk niet maar we vonden het toch relevant om even te melden. Nou, gelukkig zijn ze allemaal weer thuis in Amsterdam om er met frisse moed tegenaan te gaan! Kijken dus.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com