Nog erger: er is ook een heel goor Dionne Stax-filmpje


Uit de categorie ‘is dat nou wel zo verstandig’: Dionne Stax die zich luidkeels beklaagt over een of andere gore stalker die plaatjes van zijn geslacht + een foto van Dionne Stax rondpompt op Twitter. Die foto staat nu dus overal en iedereen heeft hem gezien, maarrr misschien maakt Stax dat niet uit en wil ze hier een Grotere Kwestie aankaarten, namelijk: over iemands foto ejaculeren is ook aanranding (ofzo).

Zit wellicht wat in. Maar beste Dionne, weet dan dat deze freak ook filmpjes (NSFW) van jou(w foto) en zichzelf maakt. Het is een genre op zich, dat onteren van de persfoto’s van Bekende Nederlanders. Daar verbleken die schoentjes bij hoor, kunnen we u vertellen.

Maar goed, Dionne gaat deze trend dus een halt toeroepen. Kan. Wat ook kan: je schouders er over ophalen en jezelf gelukkig prijzen dat dit soort figuren doorgaans niet héél ver van hun voordeur verwijderd raken.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com