Oudere bn’er tegen VPRO-jongen (18): ‘Wil je een dikke pik?’


Oké. Soms zijn we misschien iets tè kritisch over onze bn’ers. Dat komt omdat we ze nu eenmaal intensief volgen en dan vallen ook de negatieve dingen op. Maarrr ze doen ook dingen goed! Zo zijn het vaak hele vrolijke charmeurs, lezen we in het rubriekje ‘Mijn eerste keer in een gay bar’ in sympathiek margeblaadje Attitude.

Dit keer doet VPRO-programmamaker Nicolaas Veul zijn verhaal. Hij was 18 toen hij voor het eerst een gay bar binnen wandelde en wat denk je? Het joch werd meteen besprongen door een oude bekende Nederlander!

Ik was heel zenuwachtig, maar ik werd meteen door een BN’er versierd! Het is best een grappig verhaal, maar ik kan hem écht niet bij naam noemen. Het was een oudere man en zijn openingszin was: ‘Wat ben jij voor lekker jong ding?’ Daarna vroeg hij direct: ‘Wil je niet een lekkere, dikke pik?’ Ik vond het echt debiel en zei: ‘Nee joh, doe normaal! Weet je wel hoe oud je bent?’

Ha ha! Ja mensen, het is deze frivole directheid die de prominente Nederlanders van de gewone mensen onderscheidt. Gewoon recht op dat doel af, dan kom je tenminste ergens. Je kunt het ook niet doen, maar dan moet je niet zeuren als je op een zekere moment in je leven Slebs.nl moet raadplegen om te lezen met wat voor spannende dingen al die bn’ers zich toch de hele dag amuseren. Anyway, bij Nicolaas had meneer de oude bn’ert dus geen succes, en wat er toen gebeurde is leuk om nog even te vermelden:

Toen draaide hij helemaal bij en zei iets sarcastisch als: ‘Oh, moet je mij weer zien staan, een beetje jonge blommetjes versieren. Alle homo’s moeten dood na hun veertigste! Ze zouden zich als lemmings van een berg moeten werpen!’ Ik dacht: waar ben ik beland? Wie zíjn deze mensen?

Holy shit wat een aansteller hè? Ach ja, ook een manier om een blauwtje te lopen natuurlijk. Dit zou trouwens wel kunnen verraden wie deze vogel is. Zo’n lemmings opmerking, dat is typisch iemands stokpaardje. Weet u wiens? Kom op vertel het ons, we zijn zó nieuwsgierig en van die Veul horen we het helaas niet…


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com