Anna Nooshin zoekt assistent. Universitair geschoold!


Anna Nooshin. Ook zo iemand waarvan je denkt ‘leuk om je te zien, maar wat doe je eigenlijk?’. Iets met Instagrammen, vloggen, babbelen in RTL Boulevard en… fashion? Nee? Lifestyle dan? Ehhh… influencer? De ‘about’ pagina op haar website helpt ook al niet echt dus we blijven een beetje in het duister tasten. Wat wel vast staat: Anna zoekt een personal assistent om haar te ondersteunen bij… haar werkzaamheden. En dit talent dient UNIVERSITAIR OPGELEID te zijn anders hoeft het niet.

Dus beste doctoren, meesters in de rechten en ingenieurs op zoek naar een nieuwe uitdaging… u mag solliciteren!

Hieronder de vacaturetekst. Dit keer niet van LinkedIn maar van Instagram, je weet zelf.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com