Gerard Joling: ‘Het land wordt overgenomen door de buitenlanders’


Wie had dat gedacht, Gerard Joling slaapt met een shotgun in zijn nachtkastje om zich te verdedigen tegen de buitenlanders! Nou goed, hij zegt het zelf nèt iets anders (“Ik zal niet zeggen of dat nu een geweer is of iets anders, maar ik verdedig me met dingen die niet mogen”) maar daar komt het wel op neer. En er staat nog zoveel meer moois in het Playboy interview met de zanger, die heeft besloten er geen doekjes meer om te winden.

Geer mag dan wel gestopt zijn met de politieke columns op zijn weblog, hij ‘volgt het nog steeds’ en heeft besloten helemaal Henk Bres te gaan qua dingen die je in dit land dus niet meer mag zeggen. Zoals: ‘We worden overgenomen door de buitenlanders!’. Altijd mooi, een bn’er die kleur bekent. Geer doet dat, want hij heeft niets te verliezen. Hij is namelijk de beste zanger van Nederland, zo concludeerde hij onlangs toen hij ‘s avonds met Mary Borsato en Bonnie St. Claire oude videobanden van zichzelf terug zat te kijken (tip: dit is een leuke passage om even in uw hoofd te visualiseren).

En dan nog even dit.
Gordon? Zielige gast, koopt zijn vriendjes. Hetero mannen? Versiert hij graag, en vaak met succes. Ultieme belediging? Hem ‘Joling’ noemen… ahhh lees het interview anders zelf effe (Blendle link)!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Hans Groet schreef:

    Ik ben het volledig eens met Gerard Jolink. Volgens het CBS maken ruim 82% van de asiel- en gelukzoekers gebruik van een uitkering. Dit hebben we te wijten aan onze volksvertegenwoordigers/politici.

    De meeste godsdienstige moslims hebben namelijk een hekel aan onze westerse samenleving en aan onze normen en waarden. Toch zijn grote getalen moslims naar onze land gekomen. Puur en alleen omdat ze gebruik kunnen maken van onze sociale voorzieningen. Wie in de wereld wil dat niet ?

    De overheid heeft nooit strenge voorwaarden aan vreemdelingen gesteld. Asiel- en gelukzoekers mogen tijdens de assielprocedure niet werken, maar ontvangen wel een uitkering. Logisch dat deze mensen nooit meer in een legale baan aan de slag gaan.

    Binnen de volkswijken zijn moslims al in de meerderheid. Dus over enkele jaren zijn moslims in heel Nederland in de meerderheid. Toch neemt de overheid geen rigoureuze maatregelen om dit tij te keren en de groei van migranten te stoppen. .

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: