Haha ‘Boer Tom’ (Boer Zoekt Vrouw) in Temptation Island VIPS


Leuk hoe zo’n format zich ontwikkelt eigenlijk. Boer Zoekt Vrouw, ooit een programma voor onbeholpen antisociale boeren die na 52 jaar tussen de koei’n ook wel eens hun maagdelijkheid willen verliezen. Nu: een datingshow waar je jezelf in de markt kunt zetten als bn’er nummer zoveel om na afloop binnen te lopen met je eigen winkel en/of de beeldbuis te blijven vervuilen met je aanwezigheid.

Tja. Dan is de stap van Boer Zoekt Vrouw (KRO NCRV) naar Temptation Island VIPS (RTL) niet eens zo groot. Geheel logisch dus dat Boer Tom, toch al een boer waarvan je zou kunnen denken ‘What the fuck doe jij in Boer Zoekt Vrouw, idioot, ga gewoon naar de kroeg en hoppa neuken’, nu aan Temptation VIPS meedoet. Samen met zijn Marieke en een dozijn hoeren (m/v) gaat hij in een jacuzzi hangen, om te kijken wat er gebeurt en zodoende hun ‘relatie te testen’.

Yvon Jaspers lees je mee???
Leuk hè dat jouw schattige boertjes alle stadia der liefde aan het doorlopen zijn, inclusief de ‘geen idee waarom ik dit doe maar ja yolo’-periode. Misschien is dit program ook wel wat voor Geile Geert! De publieke en de commerciële omroep, nog nooit waren zo innig met elkaar verbonden.

OH JA!!!
Officieel is het dus nog niet bekend dat Boer Tom en zijn Marieke de twee grote onbekenden in onderstaand filmpje zijn. Maar hey, check dat hek bij de boerderij van Tom, die korte broek en dit allesverhelderende gesprek op 3FM vanochtend.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Devriu schreef:

    Ruud en Rowena uit Utopia doen ook mee.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: