Geen zorgen moeder van Dotan, hij leeft nog gewoon… kijk maar


Het moment dat de moeder van een bn’ert zich in de media gaat roeren over haar zoon is steevast het moment dat elke hoon / minachting omslaat in bunkerhard medelijden. We zagen het bij Jan Smit. Toch een vrij dominant aanwezig geldwolfje zonder ziel, maar toen zijn moeder zich bij Shownieuws tegen zijn relatie met Yolanthe aan ging bemoeien voelden wij enkel een intens medelijden.

Hetzelfde zien we nu bij zanger Dotan. JA de man verzon zijn fans en is daarmee best wel een sukkel, maar 1. hij is niet de enige, waar blijven die onthullingen over andere artiesten (Ja Slebs.nl we kijken ook naar jullie) en 2. in zekere zin is dit toch ook gewoon een slimme strategie om jezelf in the picture te spelen in een agressieve markt met veel concurrentie?

Hoe dan ook, Patty Harpenau, de moeder van, doet vandaag in de Telegraaf een EMOTIONELE OPROEP aan haar zoon, die al twee weken zijn telefoon niet op zou nemen. Tel daarbij op dat die Patty zelf ook niet van onbesproken gedrag is qua aandachtsgeilheid / dingen bij elkaar fabuleren, en de vieze smaak in uw mond is niet te negeren. Daarom willen we dit oplossen, we willen dat het stopt. Dus, beste Patty, maak je geen zorgen! Stop maar met janken en bellen met de krant, je zoon leeft nog gewoon getuige dit Facebook bericht van 3 dagen geleden. Laat hem maar even met rust. Zo, ook weer opgelost!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


2 reacties

  1. Rob schreef:

    Dotan kan het beste de slachtofferrol aannemen dat werkt met moslims maar ook met ander `zielige` zogenaamde godsdiensten!

  2. Momo schreef:

    Wat goed dat het rechere team van Slebs dit gewoon even uitzoekt.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: