Censuur! Boef knip allah ketting uit haram clip


Een ding kun je de vele fans van rapper Boef niet ontzeggen en dat is oog voor detail. Zijn nieuwe clipje ‘Draai het om’ stond nog maar net online en de stront raakte al de ventilator. Reden: in bepaalde shots was een ketting met ‘allah’ er op zichtbaar, en dat terwijl de video verder één grote tsunami van 100% haram dingen is. Het thema zou je kunnen omschrijven als ‘kut lul kont neuken is gezond’ en daar past zo’n allah ketting kennelijk niet tussen. In chronologische volgorde krijg je dan dit: Iedereen boos -> clip offline -> gecensureerde versie van clip weer online -> iedereen blij.

Los van de interessante logica die hier achter schuil gaat (haram clip = oké, haram clip met allah ketting = niet oké) vinden we het vooral jammer dat rapper Boef hier zijn artistieke vrijheid laat beknotten door wat bekrompen fans die selectief op hun religieuze pik zijn getrapt.

Welk verhaal wilde Boef vertellen met die ketting? We zullen het nooit weten. Boef, HEB MEER SCHIJT AAN JE FANS JIJ BENT DE ARTIEST!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com