Faal! Boer Zoekt Vrouw verklapt zelf wie boeren zijn


Hallo, daar zijn we weerrr! Toegegeven, dat open directory-dingetje van laatst triggerde ons wel een beetje om extra enthousiast door te zoeken naar Heet Boer Zoekt Vrouw Nieuws. Vermanend toegesproken worden door Goedele Liekens in Boulevard is nu eenmaal iets dat je graag nog eens wilt beleven. En het is niet zonder resultaat gebleven, want alle mysterieuze dwaalsporen met vraagtekentjes en boeren die alleen op de rug gefilm worden ten spijt, melden we u vanavond wie vier van de boeren zijn die mee zullen doen aan het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw. Waarom? Omdat dit soort spanningsopbouw-ongein ons nu eenmaal heel nieuwsgierig maakt (en het zo makkelijk is).

Zo staan alle voornamen van de boeren keurig in de broncode van de mystieke voorstel-pagina’s die Yvon waarschijnlijk zelf op een zondagmiddag aanmaakte.

Hallo boer Marnix, boer Rudy, boer Remco en boer Jaap! Leuk dat jullie meedoen.

Meteen maar over die laatste, dat is dus Jaap Vreeken van Vreeken Bouvardia, een ambitieuze bloemenboer die stevig aan de weg timmert met van alles en nog wat. Hier, er is ook beeld (vergelijk de stem uit het #bzv filmpje anders zelf even). Deze man gaat komend seizoen op zoek naar de liefde, en u gaat massaal naar hem kijken. Fijn om te weten hè?

(Wordt vervolgd!)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Momo schreef:

    Slebs komt overal achter. Misschien eens meedoen met het geluid van Q-Music?

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: