Waylon boycot journalist wegens ‘te kritisch’


Lachen, die Waylon gaat helemaal Louis van Gaal daar in Lissabon! Zo weigert het icoon de vragen van AD journalist Stefan Raatgever te beantwoorden, omdat deze in het verleden te kritisch over hem zou hebben geschreven. Iets waar hij volgens Willem zijn excuses voor aan zou moeten bieden. Dat zegt dan weer veel over hoe bloedserieus deze man zichzelf neemt, en de manier waarop Waylon die Stefan de gelegenheid gaf om ‘sorry’ te zeggen is ook al zo heerlijk:

‘Kijk,’ zei Waylon. ‘Dit is mijn hand. En die hand ga je nu schudden. En dan zeg je sorry. Sorry voor wat je allemaal gezegd en geschreven hebt. En doe je dat niet, dan praat ik hierna nooit meer met je.’ Ik bekeek de hand van Waylon. Er zat een zwartleren handschoen omheen. De hand zweefde boven het midden van het tafeltje in de Amsterdamse Afas Live. Het was half april. Aan de overzijde de zanger van de Nederlandse inzending op het Eurovisie Songfestival, wijd opengesperde ogen onder zijn mosgroene hoed.

Ha ha! Wat een gek. Je ziet het gewoon voor je, het freaky gedrag waar prominent Nederland zo’n patent op heeft. Nou heeft die Stefan ook wel héél erg zitten zuigen over Waylon en zijn liedje(s) hoor, kijk maar:

Jeetje. Je zou bijna denken dat het ergens over gaat. Oh ja, hebt u die gebarentolk al gezien die alle inzendingen dit jaar van mimiek voorziet? Wij dachten dus gewoon naar een lekker swingend wijf te kijken die tussendoor wat gebarentaal jamt, maar niks blijkt minder waar! ELKE beweging is bedacht en consequent hetzelfde uitgevoerd. Vergelijk onderstaande filmpjes maar, douze points voor haar.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


2 reacties

  1. Gertrude schreef:

    Ontzettend kinderachtig om de nederlandse inzending voor het
    Eurovisie songfestival zo af te zeiken.Overigens zegt Waylon zelf hierover dat Stefan Raadgever zijn team beledigt heeft en dan gaat een toeschouwer toch wel heel erg richting racistische opmerking denken. En een man die het vandaag de dag nog heeft over een swingend wijf heeft toch echt e.e.a niet begrepen. Maar ja dat geldt voor een groot deel van de Nederlandse jongeren. Waylon ontkent nadrukkelijk dat het niet gaat om kritisch zijn en dat dat mag. Misschien een andere favoriet dan die van eigen land, denk ik dan. Misplaatste loyaliteit zou ik zo zeggen. En dat voor de AD ooit de krant van mijn geboortestad Rotterdam.

  2. RT schreef:

    Waylon zegt op TV dat hij het nummer zelf geschreven heeft en die Raatgever wijst ons erop dat het niet waar is en plaatst hier bewijs van. Op welke manier is dat “afzeiken”? Daarnaast doet het management van Waylon valse beloftes en uit leugens tegen journalisten, waarna ze hier logischerwijs ook op aangesproken worden. Niks mis mee lijkt me. Waylon lijkt momenteel wel een ophooggevallen cafe-zangertje welke het naar zijn bol gestegen is. Ik hoop echt van harte dat hij gigantisch hard op zijn bek gaat.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: