Famke Louise niet herkend op FunX Music Awards


Famke Louise mocht gisteren een prijs uitreiken tijdens de FunX Music Awards. Slim! Zo hoef je haar niet te nomineren vanwege haar muzikale prestaties (en kan de organisatie zichzelf dus nog in de spiegel aankijken zonder te janken), maar is ze er toch een beetje bij. Dat laatste is belangrijk want Famke in Nu Eenmaal Weg Een Dingetje de laatste tijd.

Wel jammer dat de beveiliging haar niet herkende en ze hemel en aarde moest bewegen om binnen te komen. Je zou er bijna ‘Weet je wel wie ik ben???’ van gaan roepen maar in dit geval was het antwoord op die vraag misschien iets te duidelijk. Is dit hoe wij als land met onze iconen omgaan???


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com