‘Dreetje Hazes doet oude Indische met dikke tieten EN rijkeluis meisje’


Zo mooi hoe die Andre Hazes jr. zijn pa achterna gaat qua rommelig artiestenbestaan. Zoals u (niet) weet is Dreetje even weg bij zijn gezin, want: ‘werkt te hard en dat gaat niet samen’. JA JA WERKEN! HA HA denken wij dan en dat klopt.

Bij Story hebben ze namelijk los van elkaar twee tips binnengekregen over het liefdesleven van de zangert. Effe in het kort: hij doet zowel een oude Indische als een jong elitekind. Allebei dus he! Moet je je voorstellen.

De speelse zanger zou het vooral erg gezellig hebben met een sexy, rondborstige vrouw. ‘Ik heb van zeer dichtbij gezien hoe André deze aanhankelijke dame geregeld ontving in zijn kleedkamer,’ aldus een bron, die wel kan begrijpen waarom André jr. is gevallen voor de charmes van de mysterieuze vrouw. ‘Ze is een prachtige verschijning. Van Indische komaf, en net als Monique een stuk ouder dan André.’

Oké een oude Indische met dikke tieten, lekker bezig Dreetje! Maarrr de telefoon rinkelt alweer bij de Story, want er is meer:

Vanuit andere hoek bereikt Story het verhaal dat André tegelijkertijd contact zou hebben met een juist jonger beeldschoon meisje, van goede komaf. Haar verbouwereerde ouders zouden hun dochter al aan de tand hebben gevoeld over de serieusheid van de flirts tussen haar en André, gezien het bandeloze imago van de zanger.

Kansen spreiden, altijd belangrijk! Een milf met neptieten en een verlegen tandartsdochter, voor elke stemming wat wils. Alle gore details hierrr.

Oh ja, Story belde ook nog even met Essent over onderstaande spot, maar die blijft gewoon op de buis. ‘Want dit soort dingen gebeuren nu eenmaal zo is het leven en Essent weet dat’ (vrij vertaald effe). +1!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com