Onbekende kwelgeest dwingt Gordon tot omgooien horecaplannen


Nou mensen, de liefde heeft wederom verloren. Kondigde personality en ondernemer Gordon vorige maand nog aan een NIEUW HORECACONCEPT te gaan lanceren in Nederland (een tostitent, dat hadden we kennelijk nog niet), inmiddels is de liefdevolle horecadroom alweer veranderd in een ijskoude nachtmerrie met opnieuw Gordon als onterecht slachtoffer.

En het leek zo mooi. The Toast Club zou een mooie aanvulling zijn op de Blushing koffiezaken van Goor, waar men enkel gezonde dingen serveert (een missie is heel belangrijk vandaag de dag) en ook taart en champagne (maar je moet er ook van af durven wijken). Gezonde Tosti’s dus in The Toast Club, het bekt als een malle en klinkt fucking lekker.

Wel jammer dat OP DE DAG VAN DE BEKENDMAKING iemand snel thetoastclub.nl heeft vastgelegd, waardoor de liefde weer verliest (hadden we dat al gezegd?) en Gordon nu noodgedwongen op zoek moet naar een andere naam voor zijn vette hap imperium.

En bedankt anonieme domeindief! Was het een ex? Was het een stalker? Was het John *fap fap* Ewbank? Ach wat maakt het nog uit, het is nu toch te laat. En volgens de Kamer van Koophandel heeft Gordon alweer een nieuwe naam gevonden, namelijk The Toast Room. Domein is dit keer wel op tijd vastgelegd, dus nu maar hopen dat dezen of genen niet gaan lopen janken over intellectueel eigendom enzo, want dan klapt er ALWEER een droom in Gordon’s gezicht kapot.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com