Leuk! Donny Roelvink is meer een hasj persoon


Genotsmiddelen zeggen zo veel over mensen. Zo is een wodkadrinker doorgaans in het bezit van minstens drie shuttershades, terwijl een whiskeydrinker gewoon met zijn ogen knijpt als de zon schijnt. Let er maar eens op, het klopt echt. Net als dat iemand die mentholsigaretten rookt procentueel vaker de anus gebleekt heeft, waar een sjekroker gewoon de boel de boel laat. Ook op het gebied van softdugs comsumptie zijn er lijnen te ontdekken. Wietroker? 9 van de 10 keer hebben we te maken met een toerist of een gelegenheidsgebruiker die zijn saaie kutleven wat op wil leuken. Hasjrokers? Levensgenieters! Deze mensen doen het niet voor minder. Gaan er gewoon vol voor. Willen wel iets voelen.

Goed om te zien dat Donny Roelvink (zoon en broer van) in die laatste categorie zit. PS – Ziet u ook de subtiele verwijzingen naar het goede leven op de still uit dit Instagram filmpje? We tellen twee creditcards en één leegegooid spaarvarken. Prachtig die beeldtaal.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com