Scharrel Manuel Venderbos deed eerst Jody Bernal (filmpje)


‘Stomende foto’s’, zo noemt Privé de kiekjes die onthullen dat het voormalige EO gezicht Manuel Venderbos buiten de echtelijke pot piest met een zekere actrice genaamd Lente. Als bn’er moet je dan met een uitleg komen, en dus brabbelt Manuel iets over een ‘absoluut dieptepunt’ in zijn huwelijk en dat de familie Venderbos besloten heeft er samen uit te komen. JAMMER! Wij hebben persoonlijk meer met de seksverslaving-verklaring. Zo van ‘ik ben seksverslaafd, het is sterker dan mezelf en dus ga ik in therapie einde’. Maar goed je kan niet alles hebben.

Wat dan wel weer geestig is, die Manuel, een gristen die zijn carrière begon bij de Evangelische Omroep, heeft het aangelegd met een vlogster die clickbaiterige filmpjes over SEKS en DRUGS uitpoept alsof het bolletjes coke uit de anus van een zeer ervaren smokkelaar zijn. (Mooi gezegd hè? Dankje.)

Kijk zelf anders effe op haar kanaaltje, het is een grote tsunami van beehaatje friemelen zus en piemelkletsen zo, en ook het verplichte fucken met de politie en je tieten laten betasten door Jody Bernall mag niet ontbreken.

Van Jody Bernal naar Manuel Venderbos, respect Lente! Wat ben je toch een leuke losbandige vrouw. Wel sneu dat Lente zelf in de veronderstelling leefde dat Manuel single was, maarrr misschien komt er toch nog iets positiefs voort uit de affaire en betekent het hele gedoe een impuls voor haar YouTube kanaaltje (16k abonnees). Wij gunnen haar dat zeer, want fuck de preutsheid:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com