Glennis Grace zuigt 184 miljoen Amerikanen uit haar duim


We schreven het eerder al eens, zangeres Glennis Grace is een beetje crazy in the coconut aan het worden door haar ‘internationale succes’. Dik een jaar geleden besloot Niki Minaj (wellicht) een tweet van haar te retweeten en sindsdien is het niet meer stil geweest in het bovenkamertje. Roepen over hoezeer ze van het neppe ‘how aaaare you?’ waar de Amerikanen zo bekend om staan houdt, debiteren over de Amerikaans ratten die ze gaat ontlopen, over het team dat ze aan het samenstellen is om het land te veroveren, bla die bla raaskal raaskal. En waar heeft dit alles, een jaar na dato, toe geleid?

Glennis doet auditie in America’s Got Talent, alwaar een onsympathieke jury onder leiding van de afschuwelijke Simon Cowell haar gezang zal analyseren.

Ho! Stop! We weten wat u denkt, wij dachten het ook, maar een talentenshow is tegenwoordig een zeer geaccepteerd opstapje naar succes, ook als je geen nerveuze bakvis van 14 met beugel meer bent. Dus: niks aan het handje, mooie nieuwe stap Glennis. Alleen wel jammer dat je het aantal kijkers van dit programma een beetje overschat. Dat zijn er “om precies te zijn 200 miljoen” aldus Grace vanochtend op Radio 538, om precies te zijn zo’n 184 miljoen meer dan het werkelijke aantal kijkertjes. Nog steeds heel veel!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


2 reacties

  1. Michael schreef:

    Lekker belangrijk weer. En door maar weer stelletje simpele zielen. Dit is typisch weer zo’n reactie waar vooral buitenlanders hun wenkbrauwen optrekken. Nederlanders hebben totaal geen commitment met hun eigen talenten. Doe je het niet goed, staan we klaar met negatieve opmerkingen. Doe je het wel goed, dan wordt er wel iets gevonden om over te zeiken. Doe je het geweldig……………..ga maar weer terug in je hok. Je bent Nederlander, dus heb je totaal geen rechten zonder ons Nederlands publiek zijn goedkeuring. Soms geneer ik mij dood om Nederlander te zijn. Iets wat schijnbaar hier nooit het geval zal zijn, aangezien de hits op deze site de voorkeur heeft boven het steunen en waarderen van echt talent.

  2. Michael schreef:

    P.S. De vraag aan Glennis was hoeveel mensen er naar AGT kijken, waarop haar antwoord was 200 miljoen. Een cijfer wat duidelijk verwijst naar het aantal kijkers wereldwijd. Iets wat Glennis hoogstwaarschijnlijk heeft opgevangen van de programmamakers al daar.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com