Kelly van der Veer neemt het op voor transgenderkoe


Nee echt, een transgenderkoe! Is geen scheldwoord voor een minder gelukte m/v cocktail ofzo, is gewoon een koe die in de knoei ligt met de eigen genderidentiteit. We lazen er het eerst over op GeenStijl, ene Norma die een koe uit de Oostvaardersplassen wist te bevrijden en nu op Facebook meldt dat het beest nogal met de eigen transseksualiteit in de knoop ligt. Om te gieren natuurlijk, maar dan weet u nog niet welke bn’er het nog meer voor deze koe opneemt!

Oh ja dat weet u wel, want het staat in de kop.
Nouja het is dus Big Brother Kelly! Op Facebook meldt ze:

“Deze Nikki Sterkenburg heeft niet eens onderzoek gedaan want Zjene komt niet van de OVP. Norma ziet Zjene als haar kind net als iemand die van zijn hond of kat houd. Waarom zo hatelijk? Oh… ik snap het al. Mevrouw is zelf met een peerdenbek geboren en is onzeker. Foto van degene die deze tekst publiceerde volgt.”

Nou is een transgenderkoe al ingewikkeld om te begrijpen, maar dit epistel is dat ook. Kennelijk leeft Kel in de overonderstelling dat Elsevier journaliste Sterkenburg de auteur van het GeenStijl-artikel is. Maarrr Kel heeft duidelijk partij gekozen en wel voor de transgenderkoe. Eigenlijk heel logisch hè? Nederland oh Nederland.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com